Konference eller møde i Ribe

Vil du tilføje dit møde eller konference charme og autenticitet, så hold det i vores møde- og konference faciliteter i hjertet af smukke Ribe.

Ribes gamle bymidte er smukke rammer for dit møde eller din konference. Vi har smukke lokaler til arrangementer fra 3 til 120 deltagere. Vores nyrenoverede konference lokaler i de historiske bygninger har en særlig atmosfære, som ikke findes i almindelige konference steder. Vores lokaler og Ribes brostensbelagte bymidte skaber et arrangement, der vil blive husket.

Mulighed for aktiviteter

Ribe er en by med mange oplevelser. Jeres arrangement kan krydres med guidet vægtertur i middelalderbykernen, rundvisning på et af byens spændende museer, et besøg på det fantastiske Vadehavscenter eller teambuildingopgaver på Hovedengen. Vi kan hjælpe med at booke.

Professionelt AV-udstyr

Lokalerne har AV-udstyr, der lever op til et moderne konferencested. Vi har lydanlæg med mixer og mikrofoner, trådløs WiFi, projektor, lærred, flipover og talerstol.

Overnatning

Vi tilbyder overnatning i en tidligere fængselscelle med udsigt til Domkirken. Vi har 11 dobbeltværelser i Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe.

Lækker menu efter jeres ønsker

I samarbejde med vores køkkenchef tilrettelægger I menuen, enten fra menukortet eller med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbereder alt af friske råvarer og har fokus på smagen og et smukt udtryk. Vi laver retter til veganere, glutenallergikere eller deltagere med mælkeintolerance. Vi dækker smagfuldt op med hvide duge, nypudsede glas og service samt friske blomsterbuketter.

Pris eksempler søndag til torsdag
Minimum 10 kuverter

Halvdags arrangement (kl. 9-16)
Hjemmebagt bolle med ost og marmelade samt kaffe og the. Frugt og isvand på bordene under arrangementet. Frokostanretning, kaffe, the og kage

Pris pr. kuvert kr. 399,-

Heldags arrangement (kl. 9-21)
Hjemmebagt bolle med ost og marmelade samt kaffe og the. Frugt og isvand på bordene under arrangementet. Frokostanretning, kaffe, the og kage og 3-rettersaftens menu

Pris pr. kuvert kr. 775,-

… vi finder ud af det sammen!