Firmafest i smukke ribe

Når I holder jeres firmafest hos os, krydrer I arrangementet med den smukke oplevelse af Ribe. Vi hjælper med dejlig menu og en elegant afvikling.

Hold festen hos os, når I har noget der skal fejres i firmaet. Vores dejlige selskabslokaler i centrum af Ribe giver festen et ekstra lag. Jubilæum, sommerfest, julefrokost, reception og alt hvad I ellers ønsker at fejre i firmaet. Vi har lokaler til alt mellem 5 og 120 spisende gæster. Der er plads til 150 ved en stående reception.

Sammen laver vi menuen
I kan komponere menuen ud fra vores menukort eller ud fra egne ønsker. Vi tilbyder vegetarkuverter og kuverter, der tager højde for glutenallergi eller mælkeintolerance. Vi kan lave en vinmenu og et drinkskort, der passer til jeres arrangement.

Professionel afvikling

Vores køkkenchef og tjenere sørger for at jeres firma arrangement forløber godt og planmæssigt. Vi sørger for at alle har hvad de skal bruge.

Lyd og billeder

Vi har et godt lydanlæg, mikrofon, lærred og projektor til musik, taler og indslag. Vi kan hjælpemed at finde en DJ eller et godt liveband. Vi kan også sørge for en vægter, der kommer og fortæller om Ribes historie.

Overnatning tæt på festen

Vi har 11 dobbeltværelser i Den Gamle Arrest lige ved Domkirken, hvis flere af deltagerne kommer langvejs fra. Værelserne er tidligere fængselsceller som er smagsfuldt indrettet til overnatning

… vi finder ud af det sammen!