Selskabslokaler midt i smukke Ribe

Vores festlokaler ligger i hjertet af Ribe – Europas smukkes mindre by. Hold jeres fester i vores smukke selskabslokaler, der emmer af romantik og nostalgi.

Ribe har de perfekte rammer til din fest. Bryllup, runde fødselsdag, konfirmation, barnedåb, sølvbryllup, guldbryllup, jubilæer, firmajulefrokost eller firmafest. Vi tilbyder fantastiske festlokaler på tre adresser i hjertet af Ribe med smukke gamle huse, brusende åer og brostensbelagte gader. Brorsonsminde, Kolvig og Den Gamle Arrest er smukke historiske bygninger alle tre. Her finder i selskabslokaler fra 20 til 100 gæster.

Brorsonsminde

Den brostensbelagte sidegade Skibbroen fører op til det gamle missionshus Brorsonsminde. Huset er vores og selskabslokale med plads til 100 til 120 gæster. Et smukt gammelt hus med moderne faciliteter skabt i respekt for huset. Den hyggelige og uforstyrrede gårdhave kan også være en del af festen når vejret tillader det.

Den Gamle Arrest

På domkirketorvet og lige ved Ribe Domkirke ligger Den Gamle Arrest. Her har vi plads til selskaber på 25 til 30 gæster. Når vejret tillader det, kan den lukkede gårdhave også bruges som en del af festen.

Kolvig

Restauranten ligger lige ud til den brusende å og den smukke Skibbro i centrum af Ribe. Vi tilbyder et lille lokale til 10 gæster eller hele restauranten, hvor der er plads til 80 til 90 gæster. Når temperaturerne tillader det, kan vores udendørsarealer med udsigt til Skibbroen og Hovedengen også blive en del af festen.

Skøn menu efter jeres ønsker

I samarbejde med køkkenchefen sammensætter I en menu fra menukortet eller ud fra jeres ønsker. Menuen tilbereder vi af friske råvarer og vi fokuserer på smagsoplevelser og et smukt udtryk. Er der specielle ønsker til glutenallergikere, veganere eller gæster med mælkeintolerance tænker vi det med ind. Hvide duge, velpudsede glas og service og smukke blomster-arrangementer hører med til opdækningen.

Musik, lyd og billeder

Vi har et velspillende lydanlæg til DJ og dinnermusik. Til taler har vi mikrofon og der er trådløst internet, projektor og lærred til indslag fra gæsterne.

Overnatning

Vi kan tilbyde overnatning i vores 11 dobbeltværelser på Den Gamle Arrest, under 100 meter fra Kolvig og Brorsonsminde.

… vi finder ud af det sammen!