Personaleforeningen arrangerer hvert år en dagsudflugt, og da det nu er 6. år i træk, at turen går til Ribe, kan man vist roligt kalde det en tradition. Tidspunktet er altid første weekend i oktober, fordi der både er Høstmarked og Kunsthåndværkermarked i byen i denne weekend. Og som bestyrelsesmedlem er det Kammas opgave at finde et velegnet sted, hvor hele gruppen på 55 personer kan indtage deres frokost, samtidig med at de skal kunne være sikre på hurtig servering, så resten af dagens program, som i 2015 også inkluderede Sort Sol, kunne gennemføres på den afsatte tid.

Da Personaleforeningens bus ankom til Hovedengen, blev de mødt af en af Ribes guider og fulgt til Brorsonsminde, mens de lyttede til nogle af de spændende og interessante historier, som Ribe er så rig på.

I de smukke lokaler i Fiskergave er der kapacitet til at få anretningerne stillet på bordene med det samme, så alle kunne starte spisningen samtidig. Som dagens frokostservering havde Kamma valgt Tapastallerken, og efter frokost kunne hele gruppen begive sig ud på Høstmarkedet og Kunsthåndværkermarkedet, der befinder sig i kort afstand fra Brorsonsminde.

Men som arrangør er man jo altid spændt på, hvordan ens kolleger synes om arrangementet, og om de er tilfredse med valg af spisested og med menuen. Men Kamma havde nu ikke behøvet at bekymre sig på forhånd over frokostserveringen på Brorsonsminde, for som hun efterfølgende skrev til os:

"Synes lige jeg vil sende en stor ros og tak for frokosten i Brorsonsminde! Tallerkenerne kom på bordet i en fart, og anretningen var spændende og delikat. Alle deltagerne jublede og: Vi vender tilbage næste år. En stor tak til kokkene i Brorsonsminde for at alt klappede så fint!"

Og Kamma har allerede på vegne af Personaleforeningen bestilt Brorsonsminde til dette års udflugt for Personaleforeningen.

Brorsonsminde - Udflugter i Ribe

Udflugter i Ribe