Planlægger I udflugt til Ribe som gruppe eller forening, f.eks. i bus, giver besøg i middelalderbyen Ribe kombineret med en pause og et måltid i Brorsonsminde jer garanti for en interessant og dejlig dag. Tag udgangspunkt i Brorsonsminde, når I planlægger udflugt og sammensætter programmet til den charmerende gamle Domkirkeby Ribe. Fra Brorsonsminde vil I hurtigt kunne gå til de fleste seværdigheder i middelalderbyen, som ligger lige uden for døren. F.eks. er der 5 minutters gang til Domkirken og Det Gamle Rådhus, ca. 10 minutters gang til Kunstmuseet og Kunstmuseets smukke have ned mod Ribe å.

Se vores udflugtsmenukort og enkelte forslag til serveringer herunder - priser baseret på 2 timers arrangementer og på gruppestørrelse fra 20 kuverter, søndag - torsdag. Vi hjælper jer gerne med flere forslag til servering og er altid parat med gode ideer og gode råd til det øvrige program!

ÅBEN UDFLUGTSMENUKORT HER (åbner i nyt vindue)

Kontakt os per telefon eller mail og lad os sammen starte planlægningen af jeres udflugt til Ribe.

Her er et par forslag til gruppeudflugt til Ribe:

Spis frokost/middag i Brorsonsminde før eller efter et besøg i Domkirken, tag på en byrundtur med egen guide (skal tilkøbes), som kan hente jer allerede der, hvor bussen parkerer, og få introduktion til middelalderens Ribe, indlæg et besøg på Ribe Kunstmuseum i programmet eller tag en tur ud i naturen f.eks. til Vadehavet. Eller slut udflugtsdagen til Ribe og omegn med en kop kaffe og lækkert hjemmebagt brød i Brorsonsminde.

Bemærk at bestilling af forplejning i forbindelse med udflugt til Ribe skal være på mindst 20 personer. Hvis I ønsker at benytte Brorsonsminde som ”base” i løbet af dagen, beregner vi et ekstra tillæg udover menuprisen. 

Se menuer til udflugter eller kontakt os for specielle ønsker og find mange flere forslag under MENUKORT.

Selvom Brorsonsminde ligger i en af Ribes brostensbelagte gader i middelalderbyen, findes der nok parkeringsmuligheder i nærheden. F. eks. kan bussen parkeres ca. 10 minutters gang fra Brorsonsminde. Se mere om parkering under KONTAKT.


Priseksempler på forplejning i forbindelse med udflugt til Ribe og pause i Brorsonsminde
:
Kaffebord bestående af
Kaffe/the ad libitum, 2/2 boller med smør og kringle
25 kuverter i alt 2750,-

Drikkevarer
Øl på flaske 0,33 l. kr. 40,-
Fadøl 0,4 l. kr. 45,-
Sodavand kr. 30,-
Adelhardt safte kr. 35,-
Husets vine pr. glas kr. 49,- / flaske kr. 209,-
Div. spiritus 2 cl. kr. 40- / pr. flaske kr. 795,-
Husets cognac/likør 2 cl. kr. 54,- / pr. flaske kr. 995,-
Pris er pr. stk og pr. kuvert.

Kaffe/Kage
Kaffe/the ad libitum kr. 30,-
Hjemmebagte småkager kr. 20,-
Kransekagestykker kr. 35,-
Fyldte chokolader (3 stykker) kr. 40,-
Lagkage kr. 45,-
Kringle kr. 40,-
1⁄2 bolle m. smør kr. 25,-
2⁄2 bolle m. smør kr. 45,-

Brorsonsminde - Udflugter i Ribe

Brorsonsminde - Udflugter i Ribe