Lisbeth ville fejre sin runde fødselsdag, og efter at have deltaget som gæst i flere arrangementer i Brorsonsminde, var beslutningen om, hvor Lisbeths fest skulle holdes, ikke svær at tage!

Et var dog rammen om festen, for samtidig havde hun sine egne og særlige ideer og ønsker til arrangementet, så der fulgte derfor en intens planlægningsfase, inden hun kunne overlade resten af ansvaret for forberedelserne til Brorsonsmindes personale. Og en ændring af menuen i sidste øjeblik blev også klaret i fin stil af det dygtige kokketeam.

Lisbeth valgte at holde en fest, som startede midt på dagen af hensyn til gæster langvejs fra, og hun valgte til sine godt 60 gæster inkl. børn at få serveret en større buffet med et mix af retter fra både brunchmenuen og buffetmenuerne, så der var både røget laks, græsk yoghurt, bacon og æg, pålægschokolade tillige med kalveculotte og saltbagte kartofler, flere slags salater og afsluttende ostebord med frugter.

Gæsterne sad ved 12 mandsborde med hvide duge, levende lys, mørklilla servietter, og borddækningen blev suppleret af små buketter med tulipaner i forskellige farver.

Gæsterne blev budt velkommen med et glas bobler og fik serveret forskellige vine til buffeten - udvalgt fra det varierede vinkort i samarbejde med kokken, og efter den flotte buffet blev der til kaffen serveret lagkage og sønderjysk rugbrødslagkage.

De mange gæster fik en skøn oplevelse, og efterfølgende sendte Lisbeth sin tak til hele personalet:

Kære allesammen.
Tusind tak for et rigtig flot arrangement.
I flæng vil jeg bare nævne:
Bestillingsprocessen, aftaler, fælles snak, rettelser i programmet, blomster og borddækning, servering, maden og alt det jeg ikke fik nævnt.
Det var bare super i orden.
Rigtig glade gæster. Det var en rigtig fin reklame for fremtidige fester.
De bedste ønsker for alle og jeres fremtidige tiltag

Venlig hilsen
Lisbeth

Brorsonsminde - Festlokaler og fødselsdagsfest i Ribe