Jeg var 3. maj deltager i en konfirmation på Brorsonsminde. Fra første færd bemærkede jeg venlighed, hjælpsomhed og orden fra personalet. Det veldækkede bord, hvor vi var knap 50 personer var flot. Efter vi kom til bords præsenterede kokken menuen på en fin måde, og vi manglede aldrig noget. Som et eksempel hen under middagen blev vandkaraflerne udskiftet med frisk og koldt vand. Det dejlige flygel, som vi benyttede, er jo også en pryd. Tak til jer i Brorsonsminde - det gjorde I godt.
Med venlig hilsen
- CU
Kære Tobias, Lise, Torben + Crew
1000 tak for den fantastiske menu og søde, professionelle betjening samt musik (et helt orkester) på vores "festaften" på Brorsonsminde. Gæsternes tilbagemeldinger er overvældende.
Alle havde gjort deres ypperste før og under festen, og mad, drikke, betjening, musik var i top!
- PJ
Til Tobias
Tak for dejlig nytårsmenu og du ønskes et godt nytår.
Vi (et ældre par) sad nytårsaften og glædede os over din sammensatte menu (vi havde også valgt blomkålscremesuppe), og som vi valgte at spise på "slow menu vis", så det tog rigtig god tid. Vi fik vendt verdenssituationen, Margrethes nytårstale og meget andet. Og jeg tabte som sædvanligt i "Besserwisser". Det hele funkede, alt var pakket fint ind, og fremgangsmåden var klar og flot beskrevet. Vi har været meget tilfredse, tak.
- KM
Kære Tobias.
Mange tak for sidst. Det var formidabel mad, vin og betjening. Alle mine gæster var ovenud tilfredse med arrangementet.
- TB
Vi vil gerne sige tusind tak for mad. Især lammet er blevet rost til skyerne af alle. Lækre salater. Alt i alt super lækkert.
- PN
Kære Tobias
Mange tak fordi du var med til at give mig en formidabel fest. Alle var begejstrede for maden, pyntningen og betjeningen. Dit samarbejde med min søn ang. musikken var han meget tilfreds med. Det var ikke let at skulle indpasse, men det gik strålende. Det var skønt at overlade ansvaret til dig og dit team.
- KR
Hej Tobias
Vil lige sige tak for et super godt arrangement i går :-). Maden smagte rigtig dejligt og var flot pyntet.
Borddækningen var så fin, og serveringspersonalet var meget kompetente, søde og hjælpsomme.
Vi er meget tilfredse, og det må du meget gerne give videre til de øvrige.
- CV
Hej Tobias, Simon og Heidi
Tak for indsatsen ved min fødselsdagsfest. Gæsterne har givet meget ros til maden, serveringen og stedet.
Heidi er bare glad og smilende. Maden var helt i top. Jeg havde en fantastisk dag.
God arbejdslyst!
- KS
Vi vil hermed gerne sige dig tusinde tak for en rigtig dejlig fredag på Brorsonsminde. Maden, vinene, betjeningen og hele arrangementet i det hele taget var helt i top og er blevet rost til skyerne af alle vores gæster. Helt suveræn, så tusinde tak.
- MH
Den 20. holdt min mand og jeg vore fødselsdage på Brorsonsminde. Det var en uforglemmelig dag med fantastisk god service, fantastisk god mad og en yderst sympatisk Torben Hylander. Alle vore gæster har rost det hele i høje toner.
Allerede inden festen havde vi bare en fornemmelse af at "være i trygge hænder".
- BG
Hej Tobias
Du nåede lige at smutte, inden vi fik sagt ordentligt tak for et helt igennem fantastisk og vellykket arrangement. Vi, konfirmanden og gæsterne var aldeles tilfredse med den mad og service, I leverede.
Igen tusind tak herfra for at I var med til at gøre det til en uforglemmelig dag for vores datter.
- AAR