En lørdag blev Line og Casper viet i Ribe, og det blev – selvfølgelig - en uforglemmelig dag og en skøn og dejlig fest! Selvom de begge bor i København, valgte de at holde brylluppet for små 60 personer i Lines fødeby, Ribe.

Brorsonsminde blev valgt som stedet, hvor festen skulle holdes, og allerede midt i februar blev der holdt planlægningsmøde mellem Køkkenchefen og det kommende brudepar. Brudeparret valgte også at komme til en prøvemiddag i løbet af foråret, inden de endelige beslutninger om menu blev taget, ligesom de holdt møde med Lise om dagens forløb, opdækning og pyntning i lokalerne.

På bryllupsdagen samledes gæsterne – i solskin – i Brorsonsminde grønne og blomstrende have, mens de nød velkomstdrikken, inden de gik til bords kl. 18 til en spændende tre-retters menu: Hummerbisque med laksemousse og Rømørejer; Oksefilet med forårsgrøntsager og whiskysauce; og som dessert den fantastiske Bryllupskage - sammensat af svampet chokoladekage bagt med marcipan og mørk chokolade, hvid chokolademousse smagt til med vanilje-appelsinkaramelliserede hasselnødder, mild skovbærcreme og afsluttet med lys lagkagebund. Kokken havde hjulpet brudeparret med at vælge vine, der passede til menuen og til budgettet.

Fra kl. 23 gik dansen til musik fra et firemandsorkester, inden gæsterne - efter en gang natmad: aspargessuppe med hjemmebagt brød - forlod stedet, mens fuglene så småt satte i med deres morgensang.

Ikke bare brudeparret men også deres gæster fra nær og fjern var begejstrede for festen og sendte følgende mail til Køkkenchefen et par dage efter

Kære Kok og andet personale

TAK fordi I var med til at gøre vores dag fuldstændig eventyrlig og uforglemmelig! Brorsonsminde var de smukkeste rammer nogen kan ønske sig. Maden er blevet rost til skyerne af ALLE - bl.a. min onkel, som har sit eget cateringfirma :-).
Arrangementet får vores højeste anbefaling! Og vores største ros! Vi var SÅ glade og lykkelige, og gæsterne var det samme. Det var den bedste bryllupsfest - og den bedste fest nogensinde!
Mange hilsner
Line og Casper

Brorsonsminde - Bryllupsfest og bryllupslokaler i Ribe

Brorsonsminde - Bryllupsfest og bryllupslokaler i Ribe